Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Dodávka výpočetní techniky
Odesílatel Ivo Sztwiertnia
Organizace odesílatele Statutární město Frýdek-Místek [IČO: 00296643]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 18.02.2021 11:42:56
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Město Frýdek-Místek neuzavřelo smlouvu o centrálním nákupu produktů Microsoft s Ministerstvem vnitra ČR , proto zadavatel nemůže využít řešení navrhované tazatelem.

Původní zpráva

Datum 18.02.2021 10:23:55
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
V souvislosti se zveřejněnými informacemi k této veřejné zakázce doporučujeme zvážit oddělit nákup Microsoft Office licence v rámci Microsoftího multilicenčního programu od této zakázky vypsané na elektronickém portále zakazkyfm.cz.
Cenově nejvýhodnější nákup uvedených multilicencí je dle informací z Microsoftu pro Vaši organizaci nákup přes již stávající smlouvu ministerstva vnitra v rámci programu Select plus. U této smlouvy je již vyjednána výše slevy ze strany Microsoftu nad rámec standartních multilicenčních smluv uvedených v přiloženém dokumentu přehledu multilicenčních smluv, jenž vaše organizace má možnost nakoupit. Toto výběrové řízení na dodávku Microsoftích licencí v rámci Select Plus stávající smlouvy ministerstva vnitra je zapotřebí soutěžit na portále ministerstva v systému Centrálního zadávání přes nástroj Národní elektronický nástroj NEN a nikoliv na tomto portálu.


Přílohy
transactional_licensing_comparison_chart.pdf (132.62 KB)